Hvala Gorane… eto povukao si nogu, obezbedio da nam dodju u goste Slovenci, vidim po njihovim komentarima da im se svidja, a sa njima su i neki Austrijanci valjda u druzbi.. Dogovor je sa proleca kad se prolepsa vreme da dodju, bojim se da ce ih biti vise, nesto preko 20-tak je on najavio.. ali nekako cemo se snaci…
On mi je savetovao, ja ga pitao za ipak stavim taj motor od 50cc umesto 33cc, cak je rekao jos jaci ako imam 70-80cc…
U medjuvremenu se pojavio i Blanik, pa ponesen celom tom idejom.. i on je sleteo kod nas…
Na njega ce defitivno ici AXI jak motor sa Folding prop i Dolly za take-off… tako da ce moci i samostalno da polece ili da bude vucen u nebo…
Za Super Cub-a cekam da mi ove nedelje stigne porucen anti-vibracioni nosac motora od MVVS i elise/Spinner od Mejzlika, pa ga ga sklapam, on je vec stigao kao PNP, tako da nece biti puno posla, a zima dugacka.. valjda…
I Blanika planiram da zavrsim pre susreta sa Slovencima, pa da ga probamo uz njihovo iskustvo i pomoc, kazu da su vrlo radi…
Normalno, ti ces se uskladiti da budes tu, zajedno sa njima, tvoj su kontakt, planirano je da to negde bude za 1.maj.15
Mozda to i zazivi i kod nas… samo sam malo pesimista…. nema se kinta, udarila beda vec odavno…
Pozdrav Z.
Slike idu kad se desi nesto interesantno … na modelima