Zajko, nema neke velike razlike izmedju komandi na motornim modelima i jedrilicama, sem što imaš par novih funkcija.
Podrazumeva se da piloti imaju svoje sisteme uključivanja i isključivanja tih funkcija.
Četiri osnovne funkcije (eleronu, dubina, vertikalac i gas) su na istim mestima kao i na motornom modelu - na palicama.
Na mom modelu flapsove sam namestio sa leve strane na bočnom kliznom potenciometru. Namešteni su tako da u zavisnosti koliko spustim potenciometar, toliko se spuste i flapsovi prema dole.
Flapsovi mogu da se koriste na poletanju...
E sada, kad su kočnice u pitanju, potreban je prekidač kojim se uključuje ta funkcija.
Koristim isti potenciometar kao za flapsove.
Kod kočnica flapsovi idu dole, eleroni malo gore, a potrebno je umixovati i horizontalac kojim se kompenzuje koliko će model da obori "nos" prema zemlji i da propada.
Horizontalac ide prema dole, tj. gura model ka zemlji, jer kad spustite kočnice, prednji deo jedrilice se podiže.
Koliko čega mixovati u ovom setapu u mnogome zavisi od modela jedrilice i kako pilot želi da mu model leti.
Neko voli da mu na skroz spuštenim kočnicama model "pluta" i guranjem palice dubine da kompenzuju brzinu poniranja, dok ja više volim da model ide pod većim uglom prema zemlji, pa da ga palicom dubine "navlačim" i time usporavam i odredjujem brzinu i ugao propadanja.
Kod kliznog potenciometra, možete uključiti kočnice samo malo, na pola ili 3/4 ili koliko god vam se svidja.
Neki modelari nameste kočnice na tropozicioni prekidač, pa tako koče, ono tipa isključeno - malo spuštene - maximalno uključene...
Meni lično se to ne svidja, što ne znači da nije dobro. Stvar ličnog opredeljenja...
OK, toliko o kočnicama...
Mnogi modelari nametaju da cela izlazna ivica krila "radi" u zaokretu, što znači i da flapsovi rade kao eleroni - idu gore - dole.
Ako tako namestite flapsove i za to vam treba prekidač da uključite tu funkciju.
Flapsovi idu oko 1/3 hodova elerona.
Prednost ovakvog setapa je što sa manjim hodovima, ali cele izlazne ivice krila, pravite manji otpor, a lepši zaokret...
Naravno, pre sletanja, morate se setiti da isključite ovu opciju, a uključite kočnice...
Što se tiče motora, video sam na takmičenju da velika većina modelara koristi klizni potenciometar ili ručicu gasa za motor. Time doziraju gas koliko im treba.
Neki motor stave na prekidač...
Na mojoj stanici motor je na ručici gasa, a na takmičenjima jedino moram voditi računa da kada koristim rudder - vertikalac, ne uključim gas, jer se u našoj F5J kategoriji time automatski poništava visina na visinometru, a ako nemaš taj podatak, sudija ti piše 0 za ceo start (smatra da si "muljao" i palio motor, što je zabranjeno nakon starta).
Zato neki nameste gas na prekidač, jer time ne mogu ni slučajno da ga uključe...
Kod motora pravi se i mix motor - horizontalac, čime se kompenzuje da se prednji deo jedrilice stalno podiže.
Ja to ne radim, ali moram da guram palicu od sebe, tj. da pariram da model ide pod odredjenim uglom gore.
Dalje, funkcija termal služi da se kompletna izlazna ivica krila malo spusti prema dole. Vrednosti su oko 2-3 mm.
Time se profil krila zakrivi i model lakše "hvata" termički stub.
Ako duva vetar, zaboravite na ovu opciju, jer će jedrilica noooooogo brže da "curi" nego da joj flapsovi i eleroni stoje u neutrali.
Speed funkcija služi obrnuto od termal funkcije. Tu se cela izlazna ivica podiže prema gore za 1-2 mm čime se profil "ispravlja" i model leti većom brzinom u pravolinijskom letu.
Ovo se koristi kada želite brzo da stignete sa na drugi deo aerodroma ili do mesta gde trenutno ima termike...
Nadam se da će ovo pomoći oko setovanja Blanika.
Što se tiče tog modela, moje mišljenje je da bi prve letove trebalo napraviti na prostoru koji je veći od modelarskog aerodroma na Maloj Ivanči.
Jedrilice nisu motorni model i svaka greška se mnogo teže ispravlje jer je letilica mnogo inertnija. Pogotovo ovolika modelčina...
Veliki prostor je važan da se opuštenije nameste svi mixovi i sve što treba da se setuje i podešava. To ne ide u par letova, nego treba startova i startova, a ne daj Bože da nešto krene po zlu, ako nema velike livade kao opcije za prinudno sletanje...
Znam da od ove primedbe nema ništa, ali bilo je jače od mene...
Ako treba još nešto pitaj, a neka se uključe i ostali sa savetima...
U svakom slučaju, čekamo izveštaj...
Pozdrav iz Sente