Akcija Stavljanja Srbije i Crne Gore na listu kod UH

Started by MEPHISTO, February 04, 2009, 04:43:04 PM

Previous topic - Next topic

MEPHISTO

С обзиром да ми је досадило да сваки пут када поручујем нешто из УХ шаљем и пропратни мејл да у адресу ставе Serbia уместо Serbia/Montenegro решио сам да покренем акцију како би УХ своју листу земаља прилагодио стварности.

Ја сам већ неколико пута послао мејл доле наведене садржине. Ипак, да би се промена што пре десила потребно је да што више вас учини исто.

Дакле, доле наведени текст пошаљите на

cs@hobbyking.com

У Subject можете ставити

Add SERBIA and add MONTENEGRO to the list of the countries!!!!!

Eво текста:

---------------------------------------------

Can you please arrange with your web master to add SERBIA to the list of the countries???!!!!!

Serbia/Montenegro IS on the list, BUT that country does not exist any more - now there are two countries, one is

SERBIA

and the other one is

MONTENEGRO

I strongly recommend you to change the list of countries:

1. Remove Serbia/Montenegro from the list

2. Add SERBIA on the list of countries

3. Add MONTENEGRO on the list of the countries

We have to e-mail you every time we make an order just tu ask you to change the address and it is incovinient for us and additional job for jor stuff.

DO IT PLEASE AS SOON AS POSSIBLE!!!

Thank you very much!

RC funs from Serbia

RC funs from Montenegro

------------------------------------------------

Уколико неко има замерки на горе наведени текст може да пошаље какав хоће а овај сам навео само да вам олакшам слање мејла и убрзам ствар.

Хајде да ово одрадимо масовно!

Поздрав свим РЦ фановима!

saxpg

Ja sam to jednom pokusao da uradim kod R2hobbies i ta posiljka mi je kasnila mjesec dana dok nisu shvatili sta ja u stvari hocu.
Od tada me tesko neko moze nagovoriti na tako nesto jer je posiljka bila na stand by-u mjesec dana dok neko nije hemijskom prekrizio Srbija&Crna Gora pa napisao Montenegro, a na sajtu naravno nista nije promjenjeno. Cak mislim da te stvari ne rade njihovi administratori vec neki provajder te vrste usluga.

englez

Quote from: MEPHISTO on February 04, 2009, 04:43:04 PM

Can you please arrange with your web master to add SERBIA to the list of the countries???!!!!!

Serbia/Montenegro IS on the list, BUT that country does not exist any more - now there are two countries, one is

SERBIA

and the other one is

MONTENEGRO

I strongly recommend you to change the list of countries:

We have to e-mail you every time we make an order just tu ask you to change the address and it is incovinient for us and additional job for jor stuff.

DO IT PLEASE AS SOON AS POSSIBLE!!!

Thank you very much!

RC funs from Serbia

RC funs from Montenegro

I strongly recommend you change the list of countries:

We have to e-mail you every time we make an order just to ask you to change the address and it is inconvenient  for us and an additional job for your staff.

PLEASE DO IT AS SOON AS POSSIBLE!!!

Thank you very much!

RC fans from Serbia

RC fans from Montenegro

Sorry, I had to correct some spelling.......... 4e

Very well written though.
signatures are silly, read some, See what I mean?

MEPHISTO

saxpg,

ја одмах пошаљем мејл за измену адресе, они одмах шаљу пакет са адресом коју ставим. То ништа није задржавало пакете.

Е сад вај последњи пакет су ми послали на Serbia/Montenegro јер очигледно нису на време прочитали мејл са исправком. Надам се да ће ови по разним поштама схватити и да ће пакет ипак стићи.

Ипак треба да тражимо да уврсте и наше земље у списак!

Енглез,

знам да има грешака у спеловању, када пишем нешто битније онда све проверим - за ове сврхе и за Кинезе добро је и овако...ако те не мрзи исправи текст па га постави :_D

modelar

Mislim da ne treba "cackati mecku".
Nemaju oni pojma da postoje dve drzave.
Bitno je da isporuka funkcionise, pa makar i na ime bivse zemlje.
Pozz

englez

Nema problema. Cirilica je kao kineski za mene.   :sljus

Neki saijt ja koristim jos uvek imate "Yugoslavia"   (___)

Nenad Miklusev

Po cenu da ispadnem glup,( a obicno bude tako), mislim da nije trebalo pokretati ovu akciju, dok god ovo sa UH funkcionise normalno.
Pre par dana sam narucio sa UH i jutros dobio  e-mail da je roba poslata na moju adresu.
Moja adresa na shipping listi i paketu izgleda ovako:

Nenad Miklusev
Novosadskog Sajma 16/301
Novi Sad, 21000,CS
Serbia/Montenegro
Ph:381 21 xxx xxx x

Ne vidim u cemu je problem da postanska sluzba razluci da je Novi Sad u Srbiji a da je recimo slucaj kod SAXPG-a,  Podgorica u Montenegru iz gore navedene mailing adrese.

Na EBAY-u, gde od 2003 trgujem  aktivno, jos uvek se vodimo pod YUGOSLAVIA i nemam nikakvih problema.Sva roba, uplate i takse stizu uredno .

Samo cemo navuci neku bedu na vrat ako nam i ovaj kanal za nabavku opreme ukinu.

No, na vama je da razlucite , da li vam je dosadilo da saljete propratne mejlove za izmenu adrese koja se podrazumeva ili rizikujete da ostanete i bez te koja svakako radi.

Stara narodna , kosmonautska, kaze, "Narani svinje i nista ne diraj".

That's my two cents

englez

"Narani svinje i nista ne diraj".   mmmm

marko

Yea, it is joke about Mujo (it is stereotype about people who live in Bosnia, like Americans had for people from Poland) and pigs in space.
Pigs are doing all difficult things, while Mujo is only feeding them.
WARNING:intentional straight and level flight prohibited!

MEPHISTO

Quote from: Nenad Miklusev on February 04, 2009, 07:11:03 PM

Nenad Miklusev
Novosadskog Sajma 16/301
Novi Sad, 21000,CS
Serbia/Montenegro

Ne vidim u cemu je problem ...

Људи, ако сви добијате  пакете без проблема на Serbia/Montenegro да онда забатилимо ствар са овим, а и ја да не шаљем више у УХ мејлове са исправком, нека и мени стижу пакети на Serbia/Montenegro и то је то.

Дакле ако вам свима стижу пакети овако адресирани онда ова АКЦИЈА стварно није потребна?! mmmm

Dejan Dobricki

eeeee sad da ja nesto kazem ,jeste imao sam u dva navrata da sam narucio robu iz uh i nikako da posalju i posle odredjenog vremena salju oni meni mail da im se posiljka vratila jer ne znaju u koju drzavu dali srbija ili crna gora od tada je uvek saljem mail za ispravku kada nesto narucim

MEPHISTO

И ја сам то увек до сада радио.
Међутим, добијем сада мејл да су ми послали пошиљку али са неисправљеном адресом иако сам послао мејл. Видећемо шта ће бити.

Ја ћу онда да наставим са слањем мејлова за исправак адресе и даље, очигледно је да су мишљења подељена и да нема јасног става да ли треба ургирати у УХ да се нешто мења или не.

До даљњег настављам по старом.

Молим остале форумаше да изнесу своја искуства са УХ, адресом итд...

panther

Ja sam narucivao do sada cetiri puta sa uh i nije bilo nikakvih problema sa Serbia and Montenegro.

aco

U zadnjih godinu dana preko 10 posiljki mi stiglo na adresu xxx, Cacak, Serbia and Montenegro. Nebi ja to nista dirao.
Na ovom sajtu       http://www.walkera-parts.com        sam urgirao da ubace Srbiju medju zemlje za slanje, i oni me poslusali i vec posle dva dana ubacili ,,Serbia end Montenegro'' ja narucio i opet sve bilo u redu

Yu-men

Quote from: MEPHISTO on February 04, 2009, 07:54:08 PM
Quote from: Nenad Miklusev on February 04, 2009, 07:11:03 PM

Nenad Miklusev
Novosadskog Sajma 16/301
Novi Sad, 21000,CS
Serbia/Montenegro

Ne vidim u cemu je problem ...

Људи, ако сви добијате  пакете без проблема на Serbia/Montenegro да онда забатилимо ствар са овим, а и ја да не шаљем више у УХ мејлове са исправком, нека и мени стижу пакети на Serbia/Montenegro и то је то.

Дакле ако вам свима стижу пакети овако адресирани онда ова АКЦИЈА стварно није потребна?! mmmm

Ja sam stavio u adresi pored Grada u zagradi Srbija.
Pare su skinute sa racuna, tako da se nadam  ovih dana paketu.
Evo mene opet .....

\\\--///
               ( @ @ )
  ----o00o----(_)----o00o---
                Yu-men    
   ------------------0ooo---------
               ooo0     (   )
               (    )      )  /
                \  (      (_/
                 \_)