Miso, znam da si mator covek i slabo vidis, mozda te i paznja ne drzi, ali ajde malo procitas prvo naslov te teme "Sa vrha Beogradjanke",
zatim ono sto pise ispod "Jesu "iz vazduha", ali sa stativa", pa tek onda razmisli sta pises i koga optuzujes za nesto
Papir, ekran ili tastatura trpi sve. Da li sam ja mator pa ne vidim sitna slova je jedno, a to sto i na autobusu pise NLB Banka ne
znaci da mozes da udjes unutra i podignes novac (da se ne izrazim prostije).
Snimao si sa vrha Beogradjanke ? iz vazduha? sa stativa (i na multikopteru imas stativ, pretpostavljam
da ne kacis kameru na elisu)? Kao sto si objasnio postupak slikanja tako je i zakon napisan. Katasstrofalno.
Tvoj post sam samo dao kao primer zbog cega se sve ovo desilo.
Ne odnosi se samo na tebe, vec na sve vas koji letite u sred grada. Mozda sam ja mator i ne vidim dobro,
ali me pamcenje sluzi jos dok si leteo Easy Stara u centru. To nisam video da je iko od modelara ikada radio.
Ne kazem da vi koji letite iznad naseljenih mesta ne znate da letite, vec samo da to nekom smeta i da
je celo sranje nastalo ne zbog nekog modelara vec samo zbog onih koji lete multikoptere u/iznad grada.
Nama modelarima, ovo je hobi a tebi zanimanje. Zbog toga je ovaj pravilnik tako nakaradno i skrojen jer
je kao osnov uzeto nesto sto nema veze sa hobijem vec sa profesionalnom delatnoscu.
Izvinjavam se i Gizmu i bilo kome drugom ko je sebe pronasao u mojim osudama,
ali to je realnost. Bar onako kako ja ovim matorim ocima vidim.
Sta je napravljeno, napravljeno je, a povratka za nas modelare nema.