Main Menu

Letenje u Vlasotincu !!

Started by modelar, May 12, 2009, 08:21:51 PM

Previous topic - Next topic

modelar

Evo sta sam video na vestima B92.
http://www.b92.net/info/vesti/index.php?yyyy=2009&mm=05&dd=12&nav_category=16&nav_id=360203
I u Vlasotincu ima modelara. ()-()
Ima nas sve vise i vise  (<--)
Pozz

saxpg

Policajci su preuzeli maketu aviona i tragaju za vlasnikom ove letelice sa daljinskim upravljanjem, čija vrednost se procenjuje na više hiljada evra.

Hahahahahaha :hehe

Vrh!
Ovi nasi na forumu su jos i jeftini.

n3mke

I dimenzije su im tacne..  b92 je b92 :)

Matić Dragan

ode zajko u aps   :big smile :big smile :big smile kao glavni distributer
ex pseudonijum: mat

GILE

Objektivno izvestavanje od strane novinara alfa trener ispade gigantsi avion da su naveli snagu motora mora da bi bilo negde oko 2000ccm a cini mi se po proceni cene kao da je putnicki avion.  (:sok:)
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

kremic

""Čuo sam jak prasak, nalik na sudar dva automobila i osjetio kako se naša kuća ljulja, kao da će se srušiti. Tek poslije pet minuta shvatio sam da je nešto uletjelo u sobu na spratu", kazao je Todorović, koji je zbog pretrpljenog stresa morao popiti bensedin."

p.s. moram priznati da je Alfa jako dobar model, jer na snimku se vidi da je poprilicno citava posle uletanja a kuca se tresla iz temelja :superman:

jrlotpi

IVAN3D

E sada nam jos samo ostaje da se strpimo i da sacekamo da nam uvedu raznorazna praila i dozvole i da na letenje idemo po 100 km od kuce itd.... bilo je samo pitanje kada ce se nesto ovako desiti i pokrenuti tu pricu!!!
\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

MEPHISTO

Кад правите авион ставите рукавице због отисака.
Уграђујте само лакше наоружање. Не користите бојеве главе, ипак су наши у питању.

kole

Ajd sto se to desilo, al sto su nam novinari iznaobrazovani, boli glava. :sljus  Da bi sebe predstavili kao posebno pametne i skolovane, koriste se izrazima koji su po neki put veoma cudni i neprimereni, ali cine pricu dramaticnijom.

"Brzom akcijom vatrogasaca pozar je uspesno lokalizovan!"  A kad je to pa ugasen??? Verovatno je LOKALIZOVAN na latinskom,  UGASEN  ???
Aeroplan Jocika, vidi!

sasa

Quote from: GLIDER on May 12, 2009, 10:54:30 PM
E sada nam jos samo ostaje da se strpimo i da sacekamo da nam uvedu raznorazna praila i dozvole i da na letenje idemo po 100 km od kuce itd.... bilo je samo pitanje kada ce se nesto ovako desiti i pokrenuti tu pricu!!!

Na mnogo vaznije zakone se ceka godinama pa i decenijama tako da nemoramo da se plasimo da ci i za nas da bude nesto skoro ali u svakom slucaju bi trebalo malo ozbiljnije da se ponasamo kada je ovaj nas hobi u pitanju jer isskreno ovo je i veoma opasno po okolinu ako se nevodi dovoljno racuna.
Zbog nekih neodgovornih i neozbiljnih rc pilota ispastacemo svi.
ZATO UPUCUJEM APEL ZA SVE RC PILOTE DA VODE RACUNA STA RADE JER LEPO JE KADA MOZES NA BILO KOJU LIVADU DA IZADJES I VOZIS...
Pozdrav od Sase iz Krusevca i VEDRO VAM UVEK BILO.......
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

kremic

???
Niko od nas nece to namerno uraditi. Mislim TO , srusiti model , udariti u kucu , povrediti nekoga....
Jedino ako neko nije cist i ako nije pri sebi, pri cistoj svesti i savesti, moguce je da ce...ali...
Svi smo svedoci da je to svakome od nas "odraslih", iskusnih , pri cistoj svesti i savesti moguce da se desi. Jednostavno, puno stvari ima na koje ne mozemo da izuticemo 100%. 
Tako da to sada ce po nama ostalima da se obije o glavu zato sto je tamo neko leteo i poljuljao kucu nekome...
Takav nam je hobby. Lep a i opasan.
Juce smo se svi lepo smejali i zezali na racun pada modela i ljuljana kuce... 
To moze gotovo svakome da se desi.
Sreca u celoj ovoj nesreci je da su svi ok i da nema povredjenih.
Nauk ce ostati trajan za pilota Alfe a i mi ovde mozemo nesto pametno zakljuciti (nadame se)

GILE

Iskreno cenim Sasin apel i molim da svi RC modelari procitaju amin pravilnik koji se nalazi skoro u svakom uputstvu za sklapanje modela. Ne dajte nikom da nase sprave zovu igrackama jer one to nisu. Malo se stavite u kozu onoga kome se to desilo, kako se taj oseca i koliko mu je preselo bavljenje ovim hobijem a trebalo je da bude uzivanje. Opreza nikad dovoljno da bi se ovakve stvari izbegle.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

misha

ne zna prosto covek kome je gore: ovom sto mu se razlabavio temelj na kuci, il ovom sto je izgubio vise hiljada eura vredan model. (yay)

u svakom slucaju kao sto neko gore rece ipak je lepo (pogotovo nama iz unutrasnjosti) kada mozemo slobodno da odemo na neku "napustenu" livadu u blizini.
jedina opcija je 60-100 km a ako krenu zabrane i to je pitanje. slazem se da u drzavi postoje i mnogo bitnije stvari od ove, ali kao i sve ostalo sto se rdi kod nas
nije iskljuceno da se neko seti da cacka nas umesto da radi neke pametnije stvari.