Main Menu

RC Flying Team Becej

Started by Gabor, June 18, 2010, 07:22:18 PM

Previous topic - Next topic

Gabor

Gile, Mišo, hvala! Kao što sam već pisao, ovo mi je bila davna želja koja se konačno ostvarila i daću, daćemo sve od sebe da ovaj predivan hobi dovedemo na neki nivo u Bečeju.  mmmm još malo pa će i ta prostorija od 20m2 biti mala  ;namig
Ne pada mi teško da pišem o svemu ovome, možda nekom, nešto bude bilo od koristi a i svaki komentar, sugestija je dobrodošla.

Pozdrav!

Gabor

Dok se neki delovi suše na Pinkfire modelu, nastavio sam radove na drugoj uški od krila jedrilice

mirce

Fala Bogu da se pojavio još neko da piše o modelima, izradi, druženju...
Već mi dojadilo da čitam samo šta onaj Mirče i njegov Kombinat rade...

Pozdrav Bečejcima i samo napred, pišite o svemu...

Viszont latasro...

Mirče

P.S. Valjda se tako piše dovidjenja na madjarskom...

Gabor

Mirče, što ne bih podelio sa vama ostalima šta radimo, kako radimo? Nema tu nikakvih tajni  ;namig

Pozdrav i viszont látásra!

Gabor

Danas se malo radilo i na krilu jedrilice

Gabor

Posle mesec dana, danas smo nastavili rad na DG-u...

Prednji deo trupa smo ojačali sa staklenom tkaninom, ulepljena je i klupica na šta će doći servo od vertikalca i prijemnik, kao i čičak traka na dnu trupa gde će doći baterija

Na krajeve krila, gde je trebala isto da se izvrši mala popravka, isto je nanešen jedan sloj tkanine

Savke89

Evo da i ja uputim cestitke ovom timu koji vredno radi i to u drugarsko radnoj atmosferi,sto je danas retko videti.A posto pratim rad ovog drustva zelim im mnogo lepih modela uz jos lepse druzenje.

Gabor

@Savke89, hvala!

Spojevi krila su obrađeni, uskoro sledi presvlačenje, i uvučeni su produžni kablovi za servoe u krilima

Na jednom krilu eleron se nije pomerao kako treba, pa smo skinuli. Pošto je bio zalepljen sa folijom i jako su stegnuli foliju,  nije dao dovoljan hod prema dole. Sad će biti zalepljen sa selotejpom.

U trup je ugrađen servo, i ulepljen je drugi držač motora. Motor i spiner su namontirani

Gabor

Danas ja bio dečji dan u radionici. Sin se setio za njegov autić. Kao i uvek, mali milion pitanja o RC tematici...

A posle je bilo i vožnje...

Izgleda da ću uskoro morati da promenem naziv "RC Flying Team Bečej" na "RC Team Bečej"  ;namig

Savke89

Bravo majstore,ali sve mislim da ces i ti jednoga dana preuzeti palicu vazduhoplova.Izgleda da ti lici,a nece da skodi.

Gabor

I danas posle letenja, nastavili smo radove u radionici...
Dok Robi čeka još neke delove za jedrilicu, počeo je radove na svom Pinkfire-u. Ja sam zamenio točkove na Jak55 i pregledao Spree, nameravam da ga uskoro opet poletim

Gabor

Savke89

Sve je bilo uspesno osim krila,ali samo napred.Pratim sve vase radne obaveze i druzeja,bas lepo.

Gabor

I krilo leti... Imamo negde i taj snimak...

Gabor

Danas me je poštar iznenadio sa jednim paketom... Jedva sam dočekao da stignem kući i odmah smo navalili na otvaranje...

Stigla je testerica od Coke. Coko, hvala ti još jednom!!!  ()-()

Morao sam da ga isprobam

Ova testerica će da iseče još puno delova za modele.