Main Menu

Alternativni transport

Started by jake87, June 30, 2010, 09:33:02 PM

Previous topic - Next topic

jake87

Da li je fizicki moguce doneti alfu 40 autobusom ili vozom bez ostecenja?  ")
Nemam auto, a da platim nekom put do Novog Sada i nazad bi me mnogo kostao, jer finanskijski nisam u mogucnosti.  :sljus
Ko visoko leti izgubi domet.

ivanmagd

Sve zavisi odakle kreces?
Ako je avion u originalnoj kutiji nesklopljen , moguce je , moguce ga je doneti i ako je sklopljen pa  upakovan u veliku kutiju
A sto ne razmislis o nekoj kurirskoj sluzbi? to je ubedljivo najjeftinije ali avion mora da bude dobro upakovan i ususkan, i moras da im naglasis da je jako lomljivo

jake87

Avion je sklopljen. I zaboravio sam da kazem da nije jeda nego dva.
Gledao sa na sajtu postexpresa, oni ne preuzimaju posiljke vece od 1500mm.
Raspon krila je 1600mm :sljus

sloba_b

ma moze, ja nisam imao ni 15 god kada sam branio svoje jedrilice po autobusima. samo moras da imas kutiju.

ivanmagd

Post express je najskuplji, Aks je najpovoljniji i ne prave pitanje za dimenzije sve dok nije teze od 50 kg, samo da moze da stane u kombi, ali moras da ih upakujes u kutiju i ususkas novinama ili stiroporskim smokijem

jake87

Znaci u svakom slucaju ne gine mi skupljanje kartona.  :big smile
Ja sam razmisljao da ponesem od kuce selotejp traku i dva cebeta pa da sve to upakujem u karton i osiguram sto je vise moguce.
Tako smotano bih stavio dole u prtljag, stim sto bih izlazio na svaku stanicu da proveravam da neko ne stavi nesto preko i ne osteti nesto.
Sta vi mislite o tome?

sloba_b

samo napravis komotnu kutiju i ubacish sundjeraste ramove u koje svaki deo pojedinacno knap ulazi, tako da kada delovi stoje u kutiji imas vazduha izmedju njih a sve to moze da osciluje i trese se a da se ne osteti.

misha

a dokle je vozis iz novog sada? ja sam za vuked najverovatnije kod goluba u ns (sko se radi o njegovom modelu)
tako da mogu (nadam se da ce biti mesta) da ga donesem do bg ili kragujevca.

jake87

Misho, kada idesh kod goluba i koliko ces da budes u KG? Ja radim petak i subotu tako da sam slobodan u nedelju. Meni bi odgovarala tvoja varijanta.
Posalji mi tvoj broj mobilnog na PM, da vidim da li mozemo da se dogovorimo nesto.

Pozdrav
Nikola

Golub

jake

pozovi me na mobilni ili pogledaj PM

jake87

Hvala Misi sto je spustio alfu do Kragujevca i nije ga mrzelo da se vrati do kuce po stanicu da probamo servoe. (res)
Danas sam palio motor i upalio je iz prve, ja sam veoma zadovoljan odlican model.
Samo jos da nadjem dobru lokaciju za letenje.

Pozdrav
Nikola

misha

nadam se da ce te modeli dobro sluziti  (<--)