Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

SABURO

Odlican klip zgrujicu.

Btw, evo naleteo sam na svez snimak A-10 Mibo Jet-a koji je odlican i po snimku i po samom letenju. Pogotovo mi se svidja sletanje i taksiranje na kraju video klipa, gde se jasno vidi vrhunski rad Gileta na ovom modelu!!!
(res)

uzivajte

http://www.youtube.com/watch?v=e8r-nTVcduA

Nikola | rcfly.in.rs

saxpg

Lazo

Ma daaaaaj!!! Nikako da smiri model!?! Pa vidi se da je siroma sretan što ga uopšte nekako na drž-nedaj održava u vazduhu.
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

SABURO

Vestina je fantasticna, za 10-ku...ali meni od celog letnog programa se svidelo ukupno 30-ak sekundi "normalnog" leta. Stvarno steta za onakav model da se leti kao 3D Parkflayer.
Nikola | rcfly.in.rs

leonardofibonacci

Quote from: SABURO on August 05, 2009, 01:18:47 AM
Vestina je fantasticna, za 10-ku...ali meni od celog letnog programa se svidelo ukupno 30-ak sekundi "normalnog" leta. Stvarno steta za onakav model da se leti kao 3D Parkflayer.

U potpunosti se slazem. Mene je toliko smorio, da sam morao da prebiram, da trazim delove sa malo manje figura. Negde oko 1'50" sam se us (___) o da ce ga razbiti . . .
За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

tibeteagle

QuoteIzuzetne vestine upravljanja modela..
http://www.rcmovie.de/video/dd50a84ca74304563d5d/Gernot-vs-Ultimate-uncut

Ne zna da leti akrobacije pa ga mora držati pored sebe. :D
Sigurno je prešao direktno sa depronca park flajera na ovaj veći modelčić.  ;D
Ko zna na malom modelu sve ovo da radi, na velikom je već mnogo lakše jer je mnogo tromiji.
Izgleda da ima puno komaraca oko sebe ako mora toliko da dimi.  mmmm

Fly_boy

Ivancevic Veljko (Mrcha) live's for today because yesterday's over and tomorrow may never come!

MEPHISTO

Quote from: Lazo on August 04, 2009, 11:56:31 PM
Ma daaaaaj!!! Nikako da smiri model!?! Pa vidi se da je siroma sretan što ga uopšte nekako na drž-nedaj održava u vazduhu.

Ђавола би га одржао у ваздуху да га није у оној димчини кришом придржавао руком... :_D

sasa

BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

GILE

Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

leonardofibonacci

За живот ми мало треба: клавир, хлеб и парче неба!

ivanmagd