Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

zgrujic

Quote from: Lazo on December 16, 2009, 11:10:10 PM
Ma Gabore, ovi su za našega Čupka obični papani :hehe
Yes vala, papci pre nego papani! Nego Chupko, kad ce taj spot? hajde Gile hajde Duki...

chupko

A u bre al izvredjaste ove svetski poznate muzikante.E da tako pricate za Stanley Clarke-a naljutio bih se na vas mada i ovaj Marcus Miller nije za podcenjivanje.Sto se tice himne rc modelara strpite se do 2028 mislim mala šala bice uskoro kad nadjem pevača.Gabore ako znas da pevas javi se ako neznas nema veze neznam ni ja.Lazo fala na komplimentu.Sad moram da prepravim tvoj deo texta koji je išao ovako./Evo leti sada Laza/on je kuvar svetskog glasa/ u /evo leti sada Laza/on je prava kamikaza/o neee izvinte /on je letac svetskog glasa/ a ovaj drugi deo obavezno menjam koji je isao ovako/Na kauču on sad spava neku ..... on sad sanja/A evo jednog vrhunskog muzicara zove se Mateja

SABURO

Sa godinu dana je peglao bubnjeve ko lud, mogu misliti kako sada svira!!! Mali je car...
(res)

evo jos jednog extra muzicara

http://www.youtube.com/watch?v=GWv1n9X3Og4&feature=player_embedded

skida Pink Floyd i Black Sabbath u originalu!
:)
Nikola | rcfly.in.rs

Gabor

Quote from: chupko on December 17, 2009, 03:53:25 PM
A u bre al izvredjaste ove svetski poznate muzikante.E da tako pricate za Stanley Clarke-a naljutio bih se na vas mada i ovaj Marcus Miller nije za podcenjivanje.Sto se tice himne rc modelara strpite se do 2028 mislim mala šala bice uskoro kad nadjem pevača.Gabore ako znas da pevas javi se ako neznas nema veze neznam ni ja.

Mani ti to da ja pevam...  :hehe  Rado se uhvatim za neku klavijaturu, a za mikrofon  :notworking .... Za pevača nek se neko drugi javi... Ali zamislite da posle dobrog letačkog dana da se bacimo na instrumente i produžimo žurku do zore...

sasa

Bolje pevam nego sto vozim avione :)aplauz.Sada davne 85-6-te godine sam imao i svoj bend i zvali smo se ITD (yay)
Cak cmo imali i 4 nase pesme...Kako se nostalgicno secam tog vremena,verovatno sto sam tada imao 20 a sada ... (:sok:)
Tako da eto...imate i pevaca    4e

Pozdrav od Sase................Krusevac    ()-()
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

zgrujic

chupko

U bre!Za ovo treba dozvola kontrole letenja.

zgrujic

Quote from: chupko on December 25, 2009, 03:23:09 PM
U bre!Za ovo treba dozvola kontrole letenja.
Ma sta ce ti dozvola? Samo ga dignes i cekas kad ce MIG sa Bataje...

Gabor