Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

mirce

Quote from: kole on December 13, 2009, 03:52:03 AM

Drugo, vezano za TOP GUN. Cim se pojavi neko bolji ili ce ga diskvalifikovati, kao nase plivace i sl., ili ce mu prirediti neko bombardovanje tipa humanitarno, zastitnicko ili vec neko drugo. U svakom slucaju se nece plasirati ispred amerikanca.

Malo je licemerno da ti sa severno američkog kontinenta daješ takve primedbe...
Što nisi ostao u Subotici pa, odavde glumio "patriotu"...

kole

To nije samo moje misljenje, vec misljenje vecine. To sto sam patriota nema veze sa mojim radnim polozajem. Ja nisam u "ameriki" vec u Kenjadi, sto je poprilicno razlicito.
Iz nase lepe Srbije sam otisao jer su lopovi uzeli maha pa kradu gde stignu, lebac otimaju iz usta. Ma to i onako svi znate.
Kada bi neko ziveo u ameriki, ne bi mu usta bila razjapljena uz zvukove VAU. Spolja gladac a iznutra jadac, al na kvadrat. Standardi svega su u Kenjadi veci.

Ako se moje dete bude ikad takmicilo u necemu to ce svakako biti pod SRPSKOM ZASTAVOM!
Aeroplan Jocika, vidi!

jrlotpi

SRBIJA SRBIJA
Molim da se vodimo racuna kako pricamo o nasoj braci iz ESADE bilo bi glupo da opet prodjemo vec vidjeno .
Ja mnogo volim Ameriq i americhki pipl.
Ziveo nas drug Serbian Toma the best of the best.

(pijanoo)

ak

Quote from: kole on December 14, 2009, 12:36:39 PM

Ako se moje dete bude ikad takmicilo u necemu to ce svakako biti pod SRPSKOM ZASTAVOM!

Ali iz Kanade?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

POSEIDON

Jel ima neko link za onaj video...kad liku koji uči da vozi RC aviončić...smeste da je da je sa svojom komandom srušio pravi avion...kao neka skrivena kamera...ubi se da ga nađem al ne mogu???

Gabor

ivanmagd

cane

Ovi bolje lete bez komandi nego ja sto imam stanicu!!! :sljus Al porascu i ja,pa cu i ja da  (<--)

jrlotpi

muzika mi je prva strast ali kao slusalac pre motora, glisera i rc modela

Lazo

Ma Gabore, ovi su za našega Čupka obični papani :hehe
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

SABURO

Quote from: Lazo on December 16, 2009, 11:10:10 PM
Ma Gabore, ovi su za našega Čupka obični papani :hehe

Steta sto nije u video/audio formatu...
:)aplauz
Nikola | rcfly.in.rs

Lazo