Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

Lazo

Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

ak

Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

GILE

Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

zgrujic

baboher

meksicki cekic
Da li ima ovakvih ludaka...  :hehe :hehe :hehe :hehe
Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

baboher

Učenik Vazduhoplovne Akademije u Beogradu. Zaljubjen u avione od kad znam za sebe

norrin radd

Kaze 0 stetnih emisija?
A nigde ne spominju koliko se stetnih emisija utrosi dok se proizvedu baterije, vozilo i  struja za pokretanje vozila.
Voleo bih da vidim taj proracun?

A fora sa led-om je super, pokusavaju i maskirna odela da naprave na tu foru...

saxpg

Quote from: norrin radd on March 08, 2012, 01:30:28 PM
Kaze 0 stetnih emisija?
A nigde ne spominju koliko se stetnih emisija utrosi dok se proizvedu baterije, vozilo i  struja za pokretanje vozila.

Tu pricu furaju i momci sa top geara. Mislim da nije OK razmisljati na taj nacin.
Tacno je, dok se sve proizvede emituju se stetne materije, ali isto tako se emituju i za neki auto koji nije na struju, samo sto ce on poceti da zagadjuje i kada pocne da radi, a ovaj na struju ne.
Sto se proizvodnje struje tice, to je vec druga prica, postoje i izvori elektricne energije koji nisu termoelektrane.   (pijemo)

misha

Quote from: saxpg on March 08, 2012, 01:44:40 PM
Quote from: norrin radd on March 08, 2012, 01:30:28 PM
Kaze 0 stetnih emisija?

Tu pricu furaju i momci sa top geara. Mislim da nije OK razmisljati na taj nacin.
Tacno je, dok se sve proizvede emituju se stetne materije, ali isto tako se emituju i za neki auto koji nije na struju, samo sto ce on poceti da zagadjuje i kada pocne da radi, a ovaj na struju ne.
Sto se proizvodnje struje tice, to je vec druga prica, postoje i izvori elektricne energije koji nisu termoelektrane.   (pijemo)

na diskavery kanalu je bila interesantna emisija o zastiti ledenog pokrivaca. pronasli su idealan materijal kojim bi pokrili led i zastitili ga od otapanja ......

i da ne duzim. kada su izracunali troskove izrade pokrivaca, transporta i sl. dobije se racunica da ce led trajati xxx godina duze bez naseg mesanja.

tibeteagle

Lepo je ovo modelarstvo. Ima lepih skejlovi modela malih i velikih, lepih i ružnih... Ipak najodlučniji "modelari" prave modele u razmeri 1:1. Sedaju u njih i igraju se pravog rata, kao najvaću strast na planeti i to uz muziku. Ovo je mnogo interesantnije razdoblje civilizacije  u međusobnom ubijanju,  :hehe jer su se piloti mogli videti i vizuelno komunicirati među sobom, racimo ovako  (har)  (nono) , dok danas se vide samo na ekranu radara ili ni tamo (ako je nevidljiv)  lol

WW1 Fighter Dogfight & Reenactment 01

WW1 Fighter Dogfight & Reenactment 02

ak

Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine