Main Menu

Zanimljivi klipovi ( YouTube, ... )

Started by SABURO, March 07, 2008, 01:17:34 AM

Previous topic - Next topic

danko

saxpg

Kakav car! Ovaj na brodu sigurno ima vremena da se zeza. To ce najbolje znati Mibuone , i on je pomorac.
Meni je interesantno kako mu brodski radar ne smeta za RC... jeste da nisu iste frekvencije ali pretpostavljam da ona antena radara ima bas veliku snagu.

Super snimak!

Ikarus

A i nije se bas puno nasekirao sto je jedan quad  bezpovratno zabo u okean... :)aplauz

nedbojsa

Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

magic

Veljko

Vaci

Brateeeee napravis ovoliku pticurinu, potrosis brdo para i kofu znoja, i otkaze ti motor u letu... bas mi drago da se izvukao u 1 komadu.

IVAN3D

\\\" Sve što leti ima nezgodnu osobinu da pada \\\"

ex pseudonijum: GLIDER

IVAN3D

Strasno!!!! Poginuli cetiri pilota, mehanicar i balanser vazduhoplova (load master)....
Prevozili vozila....
Meni lici na avion van centraze (mada samo lici u nekom trenutku) mada se ne cuju ni motori (mada ide prema kameri pa se i ne cuje toliko).... ako je bio relativno prazan a otkaci se neko vozilo u penjanju (mada mi je to vrlo malo verovatno) ode teziste u majcinu.... ( ja na aerodromu radim upravo tezinu i centrazu vazduhoplova za sve kompanije osim Jat-a).....

Mada verovatno je nesto drugo u pitanju nesto sa potiskom....

Miki Va

Ostao bez brzine , klasican kovit nesto je otkazalo ne bih rekao da je centraza u pitanju ...

IVAN3D

Quote from: Miki Va on April 30, 2013, 11:58:56 PM
Ostao bez brzine , klasican kovit nesto je otkazalo ne bih rekao da je centraza u pitanju ...

Kovit svakako medjutim sta je dovelo do toga... Tamo penju strmo da bi izbegli gadjanja oruzjem sa zemlje.... Ali ako se kojim slucajem otkacilo nesto od tereta a znajuci da su teret bila vozila onda je to u principu katastrofalno po centrazu u smislu da se teziste pomeri drasticno pozadi sto  prouzrokuje nos gore a sve se desi u najkriticnijoj fazi onda nema nazad.....

IVAN3D

Kako stoje stvari vrlo verovatno da sam u pravu sto se centraze tice jer se komentarise da je posada u poslednjim trenutcima zapomagala kako im se sav teret pomerio!!!!

danko

IVAN3D

Quote from: IVAN3D on May 01, 2013, 07:41:06 AM
Kako stoje stvari vrlo verovatno da sam u pravu sto se centraze tice jer se komentarise da je posada u poslednjim trenutcima zapomagala kako im se sav teret pomerio!!!!

"The April 29 crash of National Airlines Boeing 747-400BCF N949CA on takeoff from Bagram Air Force Base, Afghanistan, was captured on dramatic dash-cam video. The flight crew reported a cargo shift during the aircraft's takeoff, and were unsuccessful in their attempts to recover the resultant stall. All 7 crew members aboard perished."