Main Menu

RC FLY BOOK

Started by banga, January 26, 2011, 01:13:25 AM

Previous topic - Next topic

banga

LINK http://rcflybook.com

RC FLY BOOK je internetska društvena mreža za RC hobby zaljubljenike

Ukratko o RC FLY BOOK

Ovim putem pozivam clanove da se pridruze. Za registraciju potrebna pozivnica imam 20kom ako ima zainteresiranih ostavi mail ili pm.

Jos jednom pohvale osnivacu (wora) i odlicnoj ideji
Samo je nebo granica

wora

Pozdrav svima,

mreža je kako kaže Banga namjenjena svim aero modelarima. Trenutno su u igri 2 nagrade (esc i scorpion motor) za sve registrirane članove do 25.3.2011, a cilj mi je da tih nagrada bude što više.

Također, biti će još mnogo dodatnih iznenađenja do kraja godine, stoga rezervirajte svoj web i šansu na vrijeme :)

Permanentni invite kod je : rcflyb1w

Cyber032

Ето кода ако треба неком инвајт имам 20 па нек се јави ко хоће на ПП али нема потребе са овим униврзалним...Поздрав!
"Реч је у поштена човека тврђа од камена,поштен човек даје реч једанпут,а кривоклетник се куне сваки час"-Комадант Југословенске Војске у Отаџбини Драгољуб Михаиловић

misha

g Wora,
bilo bi lepo sa Vase strane kada bi ste Srbiju tretirali kao i ostale zemlje a ne kao SRBIJA Republic of
Mozda je provokacija, mozda i niste znali, ali Srbija je jedna a ne deo neke Republike i ne vodi se kao deo necega, kao ni Hrvatska,

pozdrav

Cyber032

Quote from: misha on February 28, 2011, 10:19:59 PM
g Wora,
bilo bi lepo sa Vase strane kada bi ste Srbiju tretirali kao i ostale zemlje a ne kao SRBIJA Republic of
Mozda je provokacija, mozda i niste znali, ali Srbija je jedna a ne deo neke Republike i ne vodi se kao deo necega, kao ni Hrvatska,

pozdrav
Mislim da ovo nije provokacija,vec da je greska pri unosenju imena drzava...Verovatno su hteli da napisu Republic of Serbia pa su pogresili slucajno po mestu reci u nazivu ili su stavili serbia prvo da bi se srbija nasla kada se trazi pod "S" -jer kad bi bilo Republic of Serbia trazilo bi se pod "R" sto nema smisla
"Реч је у поштена човека тврђа од камена,поштен човек даје реч једанпут,а кривоклетник се куне сваки час"-Комадант Југословенске Војске у Отаџбини Драгољуб Михаиловић

Lazo

E, ali zato, u rubrici State možeš da biraš: Vojvodinu, Kosovo i Srbiju ")
Smrt fašizmu - Sloboda na aerodromu!

miša2002

MOŽDA OVO REŠI DILEMU?

Updated: 1 second ago
Registrant:
   rcflybook.com
   Orlovacka 85
   Karlovac,  47000
   Croatia/Hrvatska

Registered through: GoDaddy.com, Inc. (http://www.godaddy.com)
   Domain Name: RCFLYBOOK.COM
      Created on: 13-Dec-10
      Expires on: 13-Dec-12
      Last Updated on: 18-Feb-11

Administrative Contact:
      Horvat, Tihomir  Email Masking Image@gmail.com
      Orlovacka 85
      Karlovac,  47000
      Croatia/Hrvatska
      +385.911945015      Fax --

Technical Contact:
      Horvat, Tihomir  Email Masking Image@gmail.com
      RcFlybook.com
      Orlovacka 85
      Orlovacka 85
      Karlovac,  47000
      Croatia/Hrvatska
      +385.911945015      Fax --

Domain servers in listed order:
      DNS2.ISKON.HR
      DNS.ISKON.HR

Information Updated: Tue, 1 Mar 2011 02:03:31 UTC
#FFCC00

ak

@miša2002

kako je to resilo dilemu?
Simplicity is the ultimate sophistication - Leonardo Da Vinci
RCModelScout - RC Search Engine

wora

Pozdrav,

nije uopće problem, postoji moj email wora@rcflybook.com kao i private messenger na ovom forumu gdje se sve želje, pokude i sugestije mogu poslati.

Pošto je baza gradova i država kupljena od stranaca, postoji mnogo pogreški, posebno što su za gradove u Srbiji naveli sva moguća sela, kasnije je kolega iz Beograda (vlasnik Male Ivanče) poslao poruku
da ima problem sa izborom gradova u Srbiji, te sam primjetio da su ti koji su radili bazu fulali 100 posto za našu regiju. Pri tome mislim na cijeli balkan.

Stoga sam na ruke ispravljao i upisivao gradove prema wikipediji što je bilo poprilično težak posao.

Otvoren sam za predloge i sugestije. Site nije nacionaliziran, činjenica je da je site na engleskom, a vrlo brzo će biti translacija na sve jezike, tko želi pomoći vrlo rado ću prihvatiti tu pomoć. A ovu pogrešku republic of ću ispraviti (pošto ameri imaju naviku stavljati republic of na zemlje, isto je i za cameron, congo svi imaju republic of što god im to značilo - vjerojatno je to neka oznaka za samostalnu državu no nema veze. najmanji je problem da se to promjeni)

Isto tako pozivam vas da ako fali neki grad, region ili što već da mi slobodno pošaljete poruku, bilo rcflybookom , mailom ili pm-om.

Također, evo i mog reply-a firmi od koje sam kupio bazu.

Hello, It is me again.

Unfortunately I rechecked some data, and I cannot hide my surprise. From where did you harvest these data?

Serbia and Montenegro no longer exist for last few years,  also you got 2905 cities belonging to Montenegro????
Did your stuff wear any glasses? Did they know where the Montenegro is located on the map?

They or you entered every bush on the map as city?? 2905 cities.. I cannot remember which country does have 2905 cities at all.
Even the almighty united states does not have such a big number.

That was my last shopping at your shop.

misha

Quote from: Lazo on February 28, 2011, 10:36:34 PM

To i jeste bila poenta pitanja, ali nisam bas hteo da pitanje ode u politicku raspravu.  :)aplauz

@miso, covek se oglasio ovde, i putem ovog foruma nas je pozvao, pa je red da onda ovde i razjasni.
pitanje nije licne prirode. Nigde pod Hrvatskom nema podrepublika tipa Dalmacije, Slasvonije ili sta vec.

wora

ma je. jedino što mi nije stigla nikakva notfikacija sa foruma, već me kolega upozorio da se ovde nešto raspravlja pa da pogledam.

Problem je bio dodatan, što se sve na karti izmjenjalo, pojma više nemam gdje da šta stavim :)

A da ste samo vidjeli koje su gluposti bile pod Hrvatskom tek, gdje je kvart u zagrebu bio jedna županija, a pod njim grad zadar i ostalo (:sok:)

Ono šta sam uspio izvaditi sa wikipedije sam i ubacio, dosta toga je na netu krivo napisano, u nekim izvorima ispada da postoje samo 4 grada u srbiji, pa neki regioni, čak mi je kolega iz NS-a
pregledavao ovo zadnje da vidimo da li odgovara istini.

Stoga, svi koji žele pomoći samo naprijed. Kad uvedem lokalizaciju (pošto je site UTF-8 znači internacionalan) moći će se po izboru u settings panelu birati i ćirilićno pismo, ako ste probali slati poruke na čirilici mogli ste
vidjeti da one rade ispravno, eto ja dobio jednu maloprije u kojoj piše da bacim oko na ovaj forum.

wora

Quote from: Cyber032 on February 28, 2011, 10:23:30 PM
Quote from: misha on February 28, 2011, 10:19:59 PM
g Wora,

pozdrav
Mislim da ovo nije provokacija,vec da je greska pri unosenju imena drzava...Verovatno su hteli da napisu Republic of Serbia pa su pogresili slucajno po mestu reci u nazivu ili su stavili serbia prvo da bi se srbija nasla kada se trazi pod "S" -jer kad bi bilo Republic of Serbia trazilo bi se pod "R" sto nema smisla

A mislim da je ovo potpuno točan odgovor, pošto ameri imaju skoro sve naopako :)

A problem je upravo uklonjen, sada bi moralo pisati samo Srbija, ako stavim ispred republika Srbija onda ju nitko neće pronaći pod S već pod R.
A usput, da ima mnogo ostalih država koje imaju ime, republic of (to valjda označava njihovu samostalnost odnosno republiku prema engleskom)

wora

Quote from: misha on March 01, 2011, 02:19:58 PM
Quote from: Lazo on February 28, 2011, 10:36:34 PM

To i jeste bila poenta pitanja, ali nisam bas hteo da pitanje ode u politicku raspravu.  :)aplauz

@miso, covek se oglasio ovde, i putem ovog foruma nas je pozvao, pa je red da onda ovde i razjasni.
pitanje nije licne prirode. Nigde pod Hrvatskom nema podrepublika tipa Dalmacije, Slasvonije ili sta vec.

Za ovo, hm.. hrvatska ima organizirano sve pod županijama, te gradove koji pripadaju tim županijama, tipa splitsko-dalmatinska, zagrebačka, karlovačka itd...

Za srbiju nisam našao nikakvu potrvrđenu organizaciju. Isto tako ako netko ima ispravne podatke, nek pošalje na email.

Schwab

@Wora

evo link , ovde su veci gradovi u Srbiji.
http://www.mas-sabac.com/Auto%20karta%20Srbije.htm

Regije
http://www.visitserbia.org/Regije-i-gradovi-18-9-2

Ideja za sajt je odlicna ,samo napred.

pozdrav
For the first time I was flying by Jet propulsion!No engine vibrations.No torque and no lashing sound of the engine propeller.Accompanied by a whistling sound, my jet shot through the air. Later when asked what it felt like, I said, "It was as though angels were pushing". 'Adolf Galland-ME262 ace'

wora

Quote from: Schwab on March 01, 2011, 02:44:58 PM
@Wora

evo link , ovde su veci gradovi u Srbiji.
http://www.mas-sabac.com/Auto%20karta%20Srbije.htm

Regije
http://www.visitserbia.org/Regije-i-gradovi-18-9-2

Ideja za sajt je odlicna ,samo napred.

pozdrav

Super, puno hvala. Dio toga sam već ubacio gore na sajt.

Jedino se svaki puta izgubim u tim regijama.

Kod većine zemalja cilj je doći do grada. Znači hijerarhija je slijedeća.

Country -> state -> city

A ovdje mi se čini da ispada country -> state(regija) -> općina -> grad?

Koliko vidim na tim linkovima imam regije :
    * Beograd
    * Vojvodina
    * Šumadija i Pomoravlje
    * Zapadna Srbija
    * Raška i dolina Ibra
    * Istočna Srbija
    * Južna Srbija
    * Kosovo i Metohija

Sad pod to bi trebalo linkati gradove?

U svakom slučaju, pokušat ću to napraviti kroz par dana, pošto moram polinkati već postojeće usere iz Srbije na novi model na ruke jednog po jednog.

Za sada je najbolje da kod registracije odaberete country Srbija, (srbija) pa grad. A kad ispravim regije, onda ćete dobiti poruku da osvježite profil.