Juče sam konačno završio sva gitovanja na krilu...
Još par detalja i ovo može da se presvlači sa tkaninom i smolom...
P 38 je odložen, do daljnjeg, a koliki je možda mogu da vam dočaraju sledeće slike...
Sa plana, koji već dugo stoji na zidu radionice, odsečen je deo sa rešetkom za trup...
...i posle detalnog brisanja radnog stola, postavljen na isti.
Pripremio sam balze za rešetku na koji će da se navlače rabra...
...kao i sve delove od bumova...
Rešetku dimenzije 1/4 x 1/2 incha pravio sam od dva sloja balze 3 x 13 mm. Balze sam morao da produžavam, a zalepio sam ih medjusobno belim lepkom...
Kad se sve osušilo, postavio sam prve dve bočne strane...
Danas nastavak radova...
Napisa Marko da postoji sinhronizator za motore...
Čitao sam na RC Universu, da je neki modelar stavio, da li baš to ili neku sličnu elektroniku na model.
Sinhronizator je dobar i ako vam se jedan motor ugasi, on odmah na drugom smanjuje gas na ler. Ovo je možda još važnija opcija, nego da motori rade isto, jer sa jednim motorom, kao što znate, P 38 dok si kazao "keks" pada u kovit i onda tu-tu pa-pa...
Sve u svemu, namesti čovek tu elektroniku i leteo je model neko vreme...
U jednom letu, iznenada, smanji se gas na jednom motoru, model poče da se ljulja, levo, desno, usvira se i bammmm...
Kad su prišli da utvrde šta se desilo, imaju su šta da vide, sa jedne strane iz elektronike ispao je magnet i hal element je to prepoznao da se motor ugasio i automatski skinuo gas na drugom motoru...
Ustvari, motori su radili sasvim dobro...
Ja se poprilično bojim svih tih elektronskih "dodataka" - regulatora napona, BEC-ova, raznih sinhronizatora... To sve radi dok radi, a onda, odjednom, nešto "crkne" i ćao...
U mojim modelima skoro da nema takvih stvari...
Ne kažem da je moje gledište ispravno, jednostavno je ih ne koristim, i ceo sistem servoa, baterija, prijemnika... napravljen je tako da nemam potrebe za takvim delovima...
Pozdrav
Mirče