Ko hoće, a u okolini je Novog Sada, da pomogne oko podešavanja 3 axis gimbala? Danima ga već pokušavam namestiti i ništa. Nedelje su u pitanju ali sa pauzama. Nije mi ovo prvi gimbal, ali sa 3 ose jeste. Kada isključim treću osu, sve namestim za par minuta. Kada je uključim, uspem sve da smirim ali čim pokušam okretanje u trećoj osi, gimbal počne da se okreće levo - desno kao lud. Imam utisak da se nekontrolisano kreće, i kao da preskoči korak, pa onda počne da koriguje položaj ali netačno. Nemam I2C grešaka, sve je izbalansirano, ali ne vredi. Kabel do žiroskopa je sheald-ovan, a kabel do 3axis ploče ima feritni prsten da bih izbegao smetnje. Takođe sam probao sve verzije firmware od 2.0 do poslednjeg. Kontroler je kupljen
www.iflight-rc.com, a motori su sa HK Quanum 4008 56KV 24N/22P. Kako da utvrdim ispravnost pločice za 3 osu? Da li ima veze kako je postavljena pločica sa žiroskopom, ako sam na kraju odredio u software-u? Šta više da radim, i šta više da probam? Imam utisak da ne mogu ovo da namestim i da je nešto neispravno, ali ne znam kako da proverim. Pomažite dok nisam odlepio, a blizu sam.