Main Menu

HK Shippment

Started by pnedic, March 13, 2013, 10:06:13 AM

Previous topic - Next topic

penzes

Paket iz Kine stigao u Srbiju jos 15-og ali ga jos nisam dobio,  stoji na carini tako pise na trackingu
Sa poste su nazvali carinu a tamo kazu da jos nije ni stigao  mmmm
dali  neko imao takav slucaj?

Gabor

Ko zna šta ti imaš u tom paketu  :hehe

Šalu na stranu, meni je paket stigao u Srbiju u ponedeljak, a danas već ga poštar isporučio  :mhm

misha

Onlajn narudzbina je bila 19.07. a danas 26.07. paket stigao. Neverovatno.
Ono sto je interesantno je da sam paket od prvog trenutka mogao da pratim preko nase poste.
Na nasoj posti nije pisalo samo kada je paket usao vec ga ima od trenutka kada je usao u kinesku postu.
oznaka paketaq je CPxxxxxxxxxHK

zbabic

misha blago tebi!
Kod mene nema ni pisma ni markice. U posti kazu da broj za pracenje nije dobar, da je nekakva greska u broju, kinezi kazu da ce istraziti, a da je broj tacan. Ostaje da jos malo sacekam, pa cu se obratiti paypal- u.
S budalama se ne isplati svađati. Prvo te spuste na svoj nivo i onda te dotuku s iskustvom!

nedbojsa

@misha air parcel je bi u pitanju predpostavljam, pošto si mogao odmah da pratiš na sajtu naše pošte! Meni je do sada najkraće vreme bilo 9 dana od porudžbine do paketa na mojim vratimaali je ovo tvoje vreme je teško dostižno!
Antiprotivna teoraija letenja: "Postoje neke preporuke i pravila o tome kako leteti; 1-Kako treba leteti i 2-Kako ne treba leteti znači, ako letim po pravilu 2, i to odlično, znači "letim antiprotivno" ili ti protivprotivnog, zapravo "kontra odnaopačke"."

penzes

Paket koji je stigao 15 u Srbiju jos nista ovako stoji, NS carini kazu  da nije jos stigao do njih.
cudno mmmm iz BG  10 dana nije dovojno do NS

27.06.2013  16:28:00 CN - 200237     
15.07.2013   06:45:20 11003 IZMENIČNA POŠTA Prispeće     
15.07.2013   08:52:52 11003 IZMENIČNA POŠTA Za carinu   

gizmo

Meni paket jos od 4. juna nije stigao niti ga ima na nasem trackingu. HK support kaze da ce istraziti, ali sam zahtevao da vrate kintu, pa se sad malo prave blesavi.

Viper

Ista stvar ...14. juna napustio Hong Kong i jos ga nema, niti ima traga od njega a HK se pravi lud....

disljenko

ja se sad bas brinem za moju posiljku, predata je 13.6 HK posti a 19.06 je krenula za srbiju i jos se nije kod nas pojavila.....strasno !!!

KOji je bese rok do kog mozemo da se zalimo paypal-u da nam vrati kintu !!!!

zajko

RC Hobby Park, Mala Ivanča, Belgrade, SRB
Executive warehouse keeper, senior

disljenko

Ajde neka neko postavi ovde broj na koji mogu da pitam dal je kod nase poste ili carine stigla moja posiljka, opet me ovi iz hk smaraju da to proverim. Hvala !!!

mikula

Moj paket je krenuo 4.juna.  4e

kole_niš

Izgleda da nas ima puno koji čekamo pakete poslate početkom juna. Iako sam od tada još nekoliko sitnica poručivao, stizalo je uredno i brže nego standardno. Valjda nam nisu paketi na nekom brodu... (:beer:)

misha

Zamolio me je drugar da vidim sa HK zasto mu kasni paket (nema ga vec mesec i nesto).
Iz HK su rekli da proverimo na psti ili carini. na carini /p[osti su bili ljubazni ali oni nemaju poima o cemu se radi i
kazu da ako nuje ukucano u sistem nije ni stiglo u zemlju.
Poslali smo takvo pismo ponovo ljudima iz HK i kazu da ce oni poslati poternicu ali da ce za to trebati jos dodatnih
mesec i nesto dana

mad_mangod

I ja cekam posiljku od 16.06. i platio sam paypal-om a ovi iz HK-a kazu da je poslato.  (:sok:)
Biti ili (ne)biti,
pitanje je koga.

Goran
YU1SIS
Niš