KALIBRACIJA PUNJACA

Started by sasa, January 06, 2011, 11:05:03 PM

Previous topic - Next topic

sasa

Od nedavno imam ovaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028 punjac,a cuo sam da mora da se kalibrise.
Da li neko moze da objasni postupno kako se to radi,da li se kalibrise za sve tipove baterija posebno i da li neko poseduje uputstvo na srpskom, posto ja uz njega nisam dobio ni na kineskom  :hehe
BOLJE JE DA PLACES STO NISI NA NEBU NEGO DA PLACES STO NISI NA ZEMLJI

PRE NEGO STO PUSTIS JEZIK , PROVERI DA LI SI UKLJUCIO MOZAK

bimmer

misha

sale, ne moras se opterecivati. probali smo da kalibrisemo i da, ima gresku ali, em je greska mala, em je naravno, opseg stelovanja jos manji.
samo ga ti pusti da radi i nemas problema.

Jedrilicar

Quote from: sasa on January 06, 2011, 11:05:03 PM
Od nedavno imam ovaj http://www.hobbyking.com/hobbyking/store/uh_viewItem.asp?idProduct=7028 punjac,a cuo sam da mora da se kalibrise.
Da li neko moze da objasni postupno kako se to radi,da li se kalibrise za sve tipove baterija posebno i da li neko poseduje uputstvo na srpskom, posto ja uz njega nisam dobio ni na kineskom  :hehe

Imam bre ja na kineskom, što ne tražiš šta ti treba!  :_D lol

sasa

Kako ti pravi prijatelj, a uz to i zemljak,najbolje pomogne  (kush) (kush) (kush)  (pijemo)
(pijemo)

ivanmagd

Sasa izgleda da je krajnje vreme doslo kad ti trazis nacin da napunis baterije.....  :hehe

sasa

Ma punjac sam kupio za baterije iz daljinskog za tv  :sljus  :_D  :hehe

inace glow je zakon  :)aplauz :)aplauz :)aplauz (yay) (yay) (yay)

soprano

Nije problem da se uradi kalibracija,ja cu da pokusam da skinem upustvo sa neta pa cemo natenane da ga nastelujemo.
Ne brini nista...Pozzzzz

Ja neznam cemu ovo sluzi,a pritom i ne radi.....:)