Pancevacki RC modelari

Started by dimitri, May 11, 2011, 02:12:27 PM

Previous topic - Next topic

dimitri

Godinu dana  nisam isao na letenje,prijatno sam se iznenadio kada sam  skoro otisao na
pancevacki aerodrom i tamo zatekao nove  modelare u punoj aktivnosti,glow, elektro,svi do jednog
prepuni pozitivne energije i zelje za letenjem.Konacno se i to desilo u Pancevu :).Radujem se da cu 
ubuduce imati drustvo ovde u Pancevu  i da ce nas vremenom biti jos  vise.Uskoro  cu postaviti
fotografije i malo detaljnije napisati .
Pozdrav od Radovana                                                             

Gabor

Izgleda da polako, ali ima nas modelara sve više i više. Uživajte u zajedničkim izlascima i letenjima  (<--)

Pozdrav od RC Flying Team Bečej  ()-()

dimitri

Hvala Gaboru i  " Rc flying team Becej"-u.Svakako je lepse i lakse
uzivati u ovom hobiju kada se ima drustvo :).
Pozdrav od Radovana.
PS. Predivno izgleda tvoj  ZERO u novoj radionici i sa decicom okolo :).

Sava

:)aplauz Veoma lepa vest, pozdrav modelarima Pančeva, a posebno g-osn Radovanu.   ()-()
ex pseudonijum: licider

dimitri

Hvala, divni su svi, lete, lome ,krpe, prave novo,
istrazuju gde ima goriva , nista im nije tesko :).
pozdrav od Rdovana.

dimitri

Danas kasno popodne smo se Nikola i ja nasli na nasem aerodromu.Duvao je dosta jak bocni vetar pa posto
nije pokosena trava bilo je bas nezgodno za poletanje i sletanje.Planiramo da ovih dana pokosimo jedan deo  za nas
RC modelare.Nikola je doneo svoj novi trener, sve u kompletu je kupio kod Zajka i posle dosta vezbe na simulatoru
vec samostalno polece, slece i to jako dobro:).Ja sam stelovao motor i pripremam se da sutra ili prekosutra letim
GILES-202 .Evo dve slicice napravljene mobilnim(izvinjavam se), narednih dana ce biti vise pravih fotografija :).
Pozdrav od Radovana

Miki Va

Zaista lepe vesti da se u Pancevu pojacava modelarska druzina  :)aplauz , citajuci prve redove posta sa tugom se secam kako su se nekad organizovala skolska takmicenja u raketicama/raketoplanima ,A1 ...  i kako je bilo mnooogo klinaca po skolama zeljnih da se bave ovim prelepim hobijem.I ja kao jedan od njih sam imao srecu da zivim u tim vremenima i sa A.K "Krusik" obidjem celu bivsu Jugu po raznim republickim i saveznim takmicenjima nazalost danas to vise nije tako i mladima su sasvim drugacije zelje i prioriteti (ne njihovom krivicom) a i da hoce  nemaju gde da se edukuju .Nekadasnji aeroklubovi su ostali bez para i sponzora ,skolstvo je totalno nezainteresovano za buducnost omladine i zato nazalost imamo ovoliko mladih kriminalaca ,narkomana .... Zbog svega navedenog veoma sam srecan kad procitam Radovanove reci :
Quoteprijatno sam se iznenadio kada sam  skoro otisao na
pancevacki aerodrom i tamo zatekao nove  modelare u punoj aktivnosti,glow, elektro,svi do jednog
prepuni pozitivne energije i zelje za letenjem
Samo napred, zelim vam jos dosta novih clanova i puno modela u vazduhu !!!
PS:Lepe fotke a narocito mi se dopada kako je dekorisan Giles (moj brend :big smile )

Velik pozdrav od Valjevske ekipe !

Miki  ()-()

Gatti.Gatozza

Ovaj Giles izgleda fantastično!!! Obožavam da ga letim na simulatoru :))

dimitri

Hvala Mikiju na lepim recima. Sto  se GILES-a tice, to je model koji su proizveli  Cesi uz pomoc Francuza
         ( Topmodel cz i Topmodel fr) ja sam ga malo preradio i treba sad da vidimo kako ce da leti. :).
         Pozdrav od Radovana

GILE

Jedva cekam da vidim tog imenjaka uzivo. Mora da je dobar kad mi je imenjak  (yay) Radovane drago mi je da ste dobili drustvo na tom divnom i ogromnom aerodromu valjda ce te se snaci za neko kosenje pa da uzitak bude kompletan.
Covek prolazi kroz tri stadijuma znanja u svom zivotu:
1- Misli da sve zna
2- Zna koliko zna
3- Zna koliko nezna (tu sam sad)

dimitri

Hvala ,Gile, mnogo sam  "izostao", pokusavam da nadoknadim. Vas  imenjak je cekao  i cekao i eto
sad cu nekako da ga isprobam, istrimujem, naucim da ga letim, pa Boze zdravlja da i dodjem sa  njim kod vas  :).
Dobri su ovi novi ovdasnji momci, Nikolin tata ima mehanizaciju pa je dogovoreno da ovih dana on to pokosi, jedva cekam,
nadam se da cemo uskoro moci i u goste da zovemo  :).
Pozdrav od Radovana.

guga

Pozdrav svima,samo da javim da smo aedrom u Pancevu jedan deo pokosili.pa povodom toga gosti su pozvani na druzenje,bilo bi nam drago razmeniti koje iskustvo.

ivanmagd

Quote from: guga on May 13, 2011, 11:42:02 PM
Pozdrav svima,samo da javim da smo aedrom u Pancevu jedan deo pokosili.pa povodom toga gosti su pozvani na druzenje,bilo bi nam drago razmeniti koje iskustvo.

Kad i kako je moguce koristiti ovaj pokoseni deo aerodroma u Pancevu i kada se okupljate tamo?
Pozdrav!

guga

Mi smo svakog dana tamo posle 6h ,nedeljom posle rucka.

presko

Данас сам, службено, био у Панчеву, па хајде да свратим до аеродрома. Писта стварно покошена, а на њој, ко би други него, Радован.